Profil & üzletágak

  1. Böllhoff Magyarország >
  2. Vállalatunkról >
  3. Profil & üzletágak

Böllhoff – szakértő partner a rögzítéstechnikában

A Böllhoff vállalat két fő divízióra tagolva működik: egyik a teljeskörű megoldásokat szolgáltató kereskedelmi-, másik pedig a műszaki és technológiai fejlesztéssel, gyártással és tanácsadással foglalkozó üzletág.

Szereléstechnikai üzletág

Innovatív és hatékony rögzítési megoldások és kiváló minőségű kötőelemek fejlesztésével, gyártásával, kapcsolódó teljeskörű szerelési rendszerek biztosításával partnereink és versenytársaink is az iparág szakértőjeként tartják számon vállalatunkat. Fejlett gyártóüzemekkel, nemzetközi üzlethálózatunkkal, leányvállalatainkkal és képviseleteinkkel valamennyi fontosabb piacon jelen vagyunk.

Üzletágunk számos megoldást kínál fém- és műanyagok rögzítésére, mint pl. a szegecselési, vagy a gyorsrögzítési technikákat - széleskörű szerelési lehetőségekkel, a kapcsolódó rendszerek kínálatával együtt, a manuális szereléshez szükséges készülékektől egészen a robotvezérlésbe integrálható megoldásokig.

A jövő techológiai kihívásainak megfelelő megoldásokat ügyfeleinkkel és partnereinkkel együtt fejlesztjük, legyen szó autó-, repülőgép-, vagy mezőgépgyártásról, illetve más egyéb innovatív iparágak elvárásairól. A kihívások a technológiai jellegen túl természetesen kiterjednek a megoldások gazdasági hatékonyságára is, hiszen az igen élesedő versenykörnyezetben csak így állhatunk helyt.

Ebben a manapság "viharos", globális üzleti környezetben nap mint nap ügyfeleink gyártási hatákonyságának fejlesztésére és valódi értékteremtésre törekszünk, sikereinket munkatársaink szakértelmére, tapasztalatára és motivációjára alapozva.

Kereskedelmi és szolgáltatási üzletág

Cégünk elkötelezetten munkálkodik ügyfeleink igényeinek teljeskörű kielégítéséért. Kötőelemek és rögzítéstechnikai alkatrészek átfogó kínálata mellett szolgáltatásainkkal optimalizáljuk ügyfeleink értékláncát

ECOSIT® szolgáltatásaink egyesítik a modern logisztika valamennyi részterületének professzionalitását, a beszerzéstől a különböző jellegű szállítási- és anyagmozgatási feladatokon át a rendelkezésre bocsátásig - ez garantálja partnereink hatékony és optimalizált folyamatait is.

Az ECOTECH alkalmazástechnikai tanácsadás partnereinkkel együttműködő konzultációt és fejlesztést jelent, a szakértelem és tapasztalatok kölcsönös felhasználásával.

Innovatív információstechnológiai eBusiness-megoldásainkkal hatékony és biztonságos, kényelmes adatkommunikációt és -hozzáférhetőséget biztosítunk, határok nélkül. ECOLINE szolgáltatási csomagunkkal pedig cégünk és ügyfeleink közti, gyors és funkcionális információáramlást biztosítunk.

Azon ügyfeleinknek, akik a Böllhoff-kötőelemeket egyedi csomagolásban és csoportosítva szeretnék kézhezkapni, az ECOPACK szolgáltatásunkat ajánljuk. A szolgáltatás magában foglalja a csomagolással kapcsolatos konzultációt és tanácsadást, és a megfelelő csomagolási eljáráson és -anyagon túl az egységek megjelölését címkézéssel vagy egyedi feliratozással.A Böllhoff vállalatcsoport minősítései

Tanusítványok & Szabványok

Vállalati küldetés

A Böllhoff csoport ismertető brossúrája

Letöltőközpont

Kapcsolat

További információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

A Böllhoff-csoport image-filmje


BÖLLHOFF

Copyright © 2013 Böllhoff Kft