PARRYPLUG® záróelem

 1. Böllhoff Magyarország >
 2. Vállalatunkról >
 3. Hírek

29.11.2017

Hatékony védelem az illetéktelen beavatkozás ellen

A PARRYPLUG® belső kulcsnyílású csavarokhoz való záróelem, célja a csavarkötések illetéktelen manipulálásának megakadályozása.
Egyes alkalmazásoknál szükség van az illetéktelen személyek beavatkozásainak megakadályozására. Ez az olyan bonyolult gépeknél és berendezéseknél fordul elő gyakran, ahol az átadáskori állapot megváltoztatása veszélyeket okozhat. Az ilyen esetekhez a PARRYPLUG® gyors és tiszta megoldást kínál.

Eljárás / elv

A PARRYPLUG® dugót a kezelő segédeszközzel kényelmesen be lehet helyezni a csavar belső kulcsnyílásába. Ekkor a záróelem szintben vagy kicsit mélyebben lezárja a csavarfejet. Ez hatékonyan megakadályozza a szerszám behatolását, és ellene hat a nem kívánt manipulációnak.

Alkalmazásterületek

A PARRYPLUG® használata ajánlatos minden olyan területen, ahol az emberek és a gépek biztonságát veszély fenyegeti. A könnyű beszerelési eljárás és az egyedülálló biztosító hatás révén azonban a PARRYPLUG® sokféle egyéb területen is alkalmazható, például csavarok jelölésére vagy a szennyeződések bejutásának megakadályozására a terepen vagy az élelmiszeriparban.

A termék előnyei

• Előnyös szerelhetőség a folyamatbiztos és kényelmes behelyezés révén
• Optimális tartás a szorítás révén az az illetéktelen beavatkozás elleni erős védelem érdekében
• Megfelelő szerszámmal eltávolítható
• Széles alkalmazási hőmérséklet-tartomány ( 50 °C és +200 °C között)
• Igény esetén ügyfélspecifikus egyedi színezés lehetséges
• Professzionális kinézet

Működési elv

A csavarkötések illetéktelen beavatkozás elleni védelme érdekében a hagyományos megoldások alapelve az, hogy a csavar hajtását visszavonhatatlanul tönkreteszik. Ez egyrészt olyan nagy erőhatásokat követel meg, amelyek megrongálhatják az érzékeny alkatrészeket vagy anyagokat, másrészt jelentős többletráfordításokat igényel a szereléshez és a kiszereléshez. A PARRYPLUG® egy teljesen új és innovatív megoldási utat jelent. A PARRYPLUG® lezárási elvét speciálisan kiképzett axiális bordák garantálják, amelyek meghatározott és biztonságos szorításos tartást hoznak létre. Ez hatékonyan és tartósan megakadályozza a szerszám behatolását a belső kulcsnyílásba. Nagy rezgések és erős lengések esetén is fennmarad a dugó helyzete a kulcsnyílásban. A szokásos hatlapú belső kulcsnyílásos hajtások finom tűréseinek figyelembevétele érdekében ezeket a záróelemeket saját magas szintű gyártóüzemünkben állítjuk elő. A felhasznált nagy teljesítőképességű műszaki műanyag széles,  50 °C és +200 °C közötti alkalmazási hőmérséklettartományt eredményez. Az ügyfelek kívánsága esetén egyedi színek alkalmazása is megvalósítható.

Text1

Beszerelési folyamat

Intelligens és egyszerű

A tárba kiszerelt, akár hat darab dugó lehetővé teszi a külön szerszám nélküli egyszerű beszerelést. Ehhez a dugót a kezelő segédeszköz segítségével be kell helyezni a csavar belső kulcsnyílásába, majd egy elfordító ill. billentő mozdulattal le kell azt a segédeszközről választani. Ezáltal a beszerelt PARRYPLUG® azonnal létrehozza a tiszta és hatékony védelmet. Gyors és egyszerű – a beszerelés elve lehetővé teszi a folyamat megismétlését minden további előkészítés nélkül mindaddig, amíg a segédeszközön levő összes dugó el nem fogy.

Text2

Termékváltozatok

Minden projekt megérdemli a saját megoldását.
Tudjon meg többet a terméktípusokról, és találja meg az adott alkalmazáshoz leginkább illő változatot. (Képeket az egyes változatokról a galériában talál.)

Dokumentum Nyomtatási verzió Nyelv Típus / Méret
Parryplug katalógus 8260/17.02 Angol 201 kb / PDF

Nem tudja a dokumentumot megjeleníteni? Próbálja meg az Adobe Acrobat Readerrel!Termékkatalógusok

Technikai információkra van szüksége?

Letöltőközpont

A Böllhoff vállalatcsoport minősítései

Tanusítványok & Szabványok

Kapcsolat

További információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

Termékváltozatok

 • 1_k

  PARRYPLUG® SW4 - 4 mm névleges kulcsmérethez

 • 2_k

  PARRYPLUG® SW5 - 5 mm névleges kulcsmérethez

 • 3_k

  PARRYPLUG® SW6 - 6 mm névleges kulcsmérethez

 • 4_k

  PARRYPLUG® SW8 - 8 mm névleges kulcsmérethez


BÖLLHOFF

Copyright © 2013 Böllhoff Kft