Képzések a Böllhoff Kft.-nél

 1. Böllhoff Magyarország >
 2. Vállalatunkról >
 3. Hírek

12.06.2017

Képzések a Böllhoff Kft.-nél

A Böllhoff Kft. rendkívül nagy hangsúlyt helyez munkavállalóinak fejlesztésére, képzésére. Csak 2016-ban 38 egyéni és csoportos képzésen, oktatáson vehettek részt dolgozóink. Ugyanebben az évben 12 kollégánk tett sikeres nyelvvizsgát a cég által támogatott nyelvtanfolyamok révén.
Hogy látják ezt a lehetőséget maguk a dolgozók? Három kollégát kérdeztünk meg erről: Bazsó-Tubik Eszter értékesítési ügyintézőt (B-T.E.), Lopejszky Gábor értékesítési vezetőt (L.G.) és Pallag László raktárvezetőt (P.L.).

Mik a személyes tapasztalataid a Böllhoff oktatási rendszeréről?

B-T.E.: Még csak egy éve vagyok itt, de máris sokkal több mindent fel tudok sorolni a képzésekkel kapcsolatban, mint az előző munkahelyemen, ahol 5 évig dolgoztam. Folyamatosan van lehetőség fejlődésre - sőt, te is kérhetsz, javasolhatsz képzéseket. Több workshopon is részt vettem már az itt töltött idő alatt - én alapvetően ezekkel szkeptikusabb vagyok, de a Böllhoffnál látok kezdeményezéseket, eredményeket az ott elhangzottakkal kapcsolatban. A bielefeldi központunkba is kimehettünk termékoktatásra - ez önmagában nagyon inspiráló élmény volt. A képzésekről visszacsatolások, tesztek vannak, amit nagyon fontosnak tartok.

L.G.: Strukturált, személyre szabott a képzési rendszerünk. személyes példámon keresztül is meg tudom erősíteni, hogy ha valaki magában talál számára is fontos fejlesztendő területet, azt a a cég (figyelembe véve a cégérdekeket) mindig és minden lehetséges eszközzel támogatja.

P.L.: Nagyon sokat áldozunk arra, hogy képezzük a dolgozóinkat. A máshol is előforduló általánosabb képzések (Excel tanfolyam, nyelvi képzések...) mellett személyre szabott coachingok révén is fejlődhetünk. Szakmai képzésekben úgy gondolom, hogy van fejlődési lehetőségünk - de tudom, hogy a cégnél komoly előkészületek folynak ennek jobbítására is.


Milyen képzéseken vehettél részt az elmúlt években?

B-T.E: Excel, prezentációs képzés, termékoktatás (ez volt ez előbb említett bielefeldi látogatás), csoportos oktatások házon belül, workshop...

L.G.: Az egyéni coachingokat emelném ki, amelyek személyiségfejlesztési, értékesítési, kommunikációs területeken folytak nálam. Ezen kívül leginkább csoportos workshopokon vettem részt, ahol az értékesítés - mint általam irányított terület - fejlesztését végeztük.

P.L.: Az "alap" képzések mellett (mint pl. Excel tanfolyam) teljesen a személyemre szabott személyiségfejlesztő, kommunikációs coachingokon vettem részt. Külön megemlíteném még a vezetéstechnikai tréninget, amit nagyon fontosnak tartok a kollégák biztonsága, és a vállalati autók, eszközeink megóvása érdekében.


Miben tudtál fejlődni a Böllhoff által szervezett képzések, tréningek, workshopok által?

B-T.E: Nagyon sok mindenben - tényleg belegondolva, hogy ilyen rövid idő alatt... Legyen az az excel, de műszaki téren is fejlődtem - elsősorban a saját termékeinkről kaptam ismereteket, ami már önmagában sokrétű műszaki jártasságot ad.

L.G.: Verbális kommunikációban és metakommunikációban, valamint folyamatokban való gondolkodásban.

P.L.: Az egyéni fejlesztés során a kommunikációm sokat fejlődött, erről kapok is visszajelzést a kollégáktól és főnökömtől is. Az Excel tanfolyam is segítség volt - magabiztosabban tudom elvégezni az ezzel kapcsolatos teendőimet.


Hol tudod használni a hallottakat, tanultakat?

B-T.E: Hatékonyabbá váltam a munkában, rutint tudtam szerezni - persze ebben van még mit fejlődni (nevet), motiváltabbá váltam akár csak azáltal, hogy a partnereinket, vagy a versenytársainkat jobban megismerhettem.

L.G.: A munkámban természetesen - számos visszajelzést kapok, hogy a napi üzletmenetben pozitív változások történtek nálam. De könnyebbé, hatékonyabbá vált a mindennapi munka, a napi rutin is.

P.L.: A napi munkámban természetesen - úgy gondolom, itt kell leginkább kamatoztatni. És remélem, egészen nyugdíjig tehetem...Termékkatalógusok

Technikai információkra van szüksége?

Letöltőközpont

A Böllhoff vállalatcsoport minősítései

Tanusítványok & Szabványok

Kapcsolat

További információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

A résztvevők

 • 1_k

  Bazsó-Tubik Eszter

 • 2_k

  Lopejszky Gábor

 • 3_k

  Pallag László


BÖLLHOFF

Copyright © 2013 Böllhoff Kft