Böllhoff Magyarország 25 éves jubileumi gálaest

  1. Böllhoff Magyarország >
  2. Vállalatunkról >
  3. Hírek

22.08.2016

Böllhoff Magyarország 25 éves jubileumi gálaest

A 25 éves jubileumi programsorozatunk legfontosabb eseményéhez érkeztünk 2016. július 8-án, amikor Székesfehérvár belvárosában gálaestünk megrendezésre került.

 

Az eseményen részt vettek a Böllhoff Kft. dolgozói, nyudíjasai, a német anyacég tulajdonosai és vezetői, velünk ünnepeltek a Böllhoff délkelet-európai régiójának legmeghatározóbb személyei, és a város vezetősége is képviseltette magát.

A jelentős létszám ellenére a hangulat nagyon családias volt, köszönhetően az elmúlt 25 év történelméből (és olykor még azon is túl) szőtt személyes történeteknek is, melyeket Dr. Wolfgang W. Böllhoff, Wilhelm A. Böllhoff tulajdonosok, Iker Gusztáv ügyvezető, Mészáros Attila alpolgármester és Gabriel A. a Brennauer, a Német – Magyar Iparkamara vezetőjének tolmácsolásaiban hallgathattunk meg.

A vacsora előtt a Vivat Bacchus acapella csapat szórakoztatta a közönséget, később a Kardos trió mutatta be repertoárját, de szívet melengető volt az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Pulutyka csoportjának néptánc bemutatója is.

Az elmúlt negyed századra tett visszatekintés után büszkeséggel és inspirálódva fordulunk együtt a jövő felé. Termékkatalógusok

Technikai információkra van szüksége?

Letöltőközpont

A Böllhoff vállalatcsoport minősítései

Tanusítványok & Szabványok

Kapcsolat

További információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

Képek az eseményről


BÖLLHOFF

Copyright © 2013 Böllhoff Kft