Böllhoff beszállítói portál (BSP)

 

  1. Böllhoff Magyarország

Ha Ön Böllhoff-beszállító vagy szeretne beszállítónk lenni...

A következő oldalakon megismerheti beszállítóinkkal szemben támasztott követelményeinket, és aktuális ill. permanens alkatrész-igényeinket. Jelentkezzen online Beszállítói Portálunkra és legyen partnerünk jövőbeni projektek során!

Áttekintés

Szabványos alkatrészek

Blue Pages

A Böllhoff - Csoport több mint 100.000 tételt átfogó szállítási programját a Böllhoff "Kék Oldalak" termékkatalógus foglalja össze. A katalógus on-line változata angol és német nyelven a blaueseiten-online.de linkre kattintva elérhető.

+ Szabványos szabványalkatrészek

Speciális, rajz szerint készült kötőelemek

Melegen formált alkatrészek

Ügyfeleink maximális szintű kiszolgálásának érdekében folyamatosan keresünk és versenyeztetünk kiváló minőségű termékeket mintadarab vagy rajz alapján legyártó és forgalmazó innovatív beszállítókat a következő termékcsoportokhoz:

Hidegalakítással gyártott alkatrészek, melegen alakított alkatrészek,
precíziós forgácsolt alkatrészek, stancolt és stancolt-hajlított alkatrészek.

+ Speciális és egyedi termékek

Letöltések

Jelentkezési űrlap

Regisztráció a Beszállítói Portálra

Ön is szeretne a Böllhoff beszállító partnerévé válni, és egy szoros, kölcsönösen jövedelmező üzleti partnerkapcsolatot kialakítani és működtetni?

Akkor a következőkben néhány fontos információra lesz szükségünk az Ön cégéről. Ehhez kérjük töltse ki a következő regisztrációs formulát.

Ez a beszállítói információs adatlap arra is szolgál, hogy csak olyan ajánlatkérésekkel keressük Önöket ill. olyan tenderekre kapjanak meghívást, amelynek teljesíthetősége az Önök részéről pl. nem ütközik alapvető technológiai akadályba. Az Önök adatait gondosan és természetesen bizalmasan kezeljük.

A további lépések:

Az adatlap kitöltése után kiértékeljük és elbíráljuk a regisztrációjukat. Ehhez esetlegesen felkeressük Önöket további információk bekérése céljából. A regisztráció jóváhagyása után a megfelelő tenderek, ajánlatkérések során Ön is megkapja a meghívást, illetve az ajánlatkérést, és elkezdődhet az Önök cégével történő sikeres partneri kapcsolat kiépítése.

+ Jelentkezési űrlapBSP

Már regisztrált beszállítói portálunkon?

Bejelentkezés a Beszállítói portálra

Minőségbiztosítás & Környezetirányítás

Ismerje meg minőségügyi rendszerünket!

Minőség- és környezetirányítás

Kapcsolat

További információra van szüksége? Lépjen kapcsolatba velünk!

Kapcsolat

BÖLLHOFF

Copyright © 2013 Böllhoff Kft