1. Böllhoff Magyarország

Üdvözöljük a Böllhoff Kft. honlapján!

A Böllhoff saját gyártással és fejlesztéssel rendelkező, nemzetközi, piacvezetők között számon tartott vállalatcsoport a kötőelem- és szereléstechnikai megoldások területén.

 

Több mint 100.000 fajta termékkel állunk partnereink  rendelkezésére - a szabványos csavaroktól az egyedi, speciális alkatrészeken át, a teljesen automatizált szerelőrendszerekig.

 

Vállalatunk fő feladatának tekinti az ügyfelek teljes értékteremtési folyamatának támogatását.
Szolgáltatásaink köre átfogja a kötőelemekkel és rögzítéstechnikával kapcsolatos tanácsadási, fejlesztési és kiszolgálási tevékenységeket, országokat és kontinenseket átívelő méretekben.

 

A Böllhoff 1991 óta képviselteti magát Magyarországon, székesfehérvári telephelyünkön saját raktárbázissal rendelkezünk. Jövőnket a rugalmasságra és gyorsaságra építjük.


Innovatív – Nemzetközi – Barátságos - MegbízhatóNew Power Tool


RIVKLE® B2007: A RIVKLE® akkumulátoros szerszám


Fedezze fel az új RIVKLE® szegecsanya behúzó szerszámot.
 

RIVKLE® B2007


Stabil és hatékony rögzítés

Új termékünk: RIPP LOCK® - univerzális csavarbiztosítási megoldás

A RIPP LOCK® biztosítóalátét egy új termék a mechanikus csavarbiztosítás területén. Kiválóan alkalmazható, gazdaságos megoldást kínál magas biztonsági követelményekkel rendelkező felhasználás esetén, illetve olyan alkalmazás során, ahol az alkatrész-féleségek szűkítése, egységesítése egy fő elvárás.

RIPP LOCK®

Új technológia innovatív vállalatoknak!

  • rfid1

    ECOSIT ® RFID Bin


BÖLLHOFF

Copyright © 2013 Böllhoff Kft